Doom 64 er lansert på konsoll og PC

Nintendo 64-klassikeren ble sluppet samtidig med Doom Eternal.

Doom Eternal er ute nå, og virker temmelig bra (jeg har ikke anledning til å bruke 600 kroner på et dataspill, så jeg får stole på de som har spilt det). Et annet spill som generelt er kjent for å være «temmelig bra» er Doom 64, som var eksklusivt for Nintendo 64 på nittitallet, men som dukket opp på Switch i fjor.

Det ser kanskje litt mindre brunt ut enn Doom?
Det ser kanskje litt mindre brunt ut enn Doom?

Nå, i anledning Doom Eternal-lanseringen, er det også ute på de øvrige konsollene og PC.

Doom 64 er ikke, i motsetning til hva navnet gir inntrykk av, en ren overføring av Doom for Nintendo 64. I stedet er det et helt eget spill, med ny grafikkmotor, 32 nye spillområder og diverse andre nyheter slik som et unikt laservåpen. Spillet ble utviklet av Midway Games, men id Software var involvert og det regnes som svært trofast mot serien slik den var på PC.

Du kan med andre ord forvente rask action med massevis av demoniske fiender på skjermen samtidig, fantasifulle nivåer og massevis av sirlig pikselgrafikk. Om du forhåndsbestilte Doom Eternal skal du automatisk ha fått Doom 64 på kjøpet, men hvis du ikke gjorde det er det altså tilgjengelig separat nå.

Den nye versjonen av Doom 64 ble laget av Nightdive Studios.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.