Kultklassikeren NieR Replicant får nytt liv

Actionrollespillet kommer i forbedret utgave til nye plattformer.

Square Enix har annonsert at de vil lansere en nyversjon av det første spillet i NieR-serien. Den skal hete NieR Replicant ver.1.22474487139… – og ja, til og med de tre punktumene er en del av det offisielle spillnavnet (det er kanskje ikke like ille som UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[cl-r], men jeg tenker det er på tide japanerne skjerper seg litt med spillnavnene sine nå).

Postapokalyptisk verden

Spillet skal komme til PlayStation 4, Xbox One og PC, og det spesifiseres at PC-versjonen slippes på Steam. NieR Replicant er forgjengeren til NieR: Automata, som har fått mye ros rundt omkring (NieR Replicant kom til PlayStation 3, mens Xbox 360-versjonen het NieR Gestalt – den var omtrent lik, men hadde en annen hovedperson).

I Nier Replicant spiller du broren til ei jente som har blitt smittet av en dødelig sykdom. Nå må du reise ut i en postapokalyptisk verden på jakt etter en kur. Selve spillet er et tredjepersons actionrollespill av hugg-og-slå-varianten, med enkelte sideskrollende segmenter. Nyutgaven skal ha nytt stemmeskuespill, samt nytt innhold og flere figurer.

Noen slippdato er ikke klar, men ifølge Gematsu håper Square Enix å slippe spillet i år, siden det er ti år siden originalen ble sluppet. Teaser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.