Film noir-komedie fra Telltale-veteran

Detektiven Nick Bounty er tilbake i et nytt eventyrspill.

Hvis du likte eventyrspillene om detektiven Nick Bounty fra tidlig på totusentallet, kan du nå glede deg over at det har kommet en oppfølger. Det heter Nick Bounty and the Dame with the Blue Chewed Shoe, og i dette film noir-inspirerte eventyret er målet å finne ut hvem som drepte damen fra tittelen.

Ikke noe AAA-spill, men det virker jo artig.
Ikke noe AAA-spill, men det virker jo artig.

Bounty får velge mellom tre ulike partnere, og utforske en serie fargeløse 3D-miljøer fulle av potensielle beviser. Disse kan så analyseres ved hjelp av et eget verktøy.

Som traileren demonstrerer, er ikke dette et spesielt seriøst spill, og flere av linjene kunne vært dradd rett ut fra Mannen med den nakne pistol. Det har imidlertid et seriøst sett med skuespillere på rollelisten, inkludert Dave Fennoy (Lee Everett fra The Walking Dead), Melissa Hutchison (Clementine fra samme serie), Cissy Jones (Delilah fra Firewatch) og Adam Harrington (Bigby fra The Wolf Among Us).

Mange av disse er utvilsomt med på laget fordi spillskaper Mark Darin var skribent og designer på Telltale-serier som Tales of Monkey Island, Puzzle Agent and Strong Bad’s Cool Game for Attractive People.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.