Husker du DuckTales på NES?

Podcasten Spæll har fått med seg Rad Crew-general Jostein Hakestad, og snakker om DuckTales.

Her er en ny episode av podcasten Spæll, og denne gangen er det Capcom-klassikeren DuckTales er i fokus. I studio finner vi Adrian Haugen og Håkun Puntervold, som har hentet inn eksperthjelp fra Rad Crews primus motor, Jostein Hakestad. De vil ikke bare snakke om NES-klassikeren, men også noen av de andre DuckTales-spillene og tegnefilmserien det hele er basert på.

Om du skulle få lyst til å spille DuckTales selv, ble spillets nyversjon for kort tid siden relansert på markedet etter å ha vært borte av lisensårsaker en stund. Originale DuckTales er også tilgjengelig i Disney Afternoon Pack, sammen med flere andre Capcom-klassikere basert på Disneys univers. Ah, og hvis du husker det datamaskinbaserte DuckTales-spillet har vi et tilbakeblikk på det her.

Her kan du høre episoden:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.