DuckTales: Remastered er tilbake på markedet

Bli med onkel Skrue på eventyr (igjen).

DuckTales: Remastered er en nyversjon av NES-klassikeren DuckTales. Den ble opprinnelig sluppet i 2013, og skilter med modernisert presentasjon og flere andre nyheter, og ble generelt tatt godt imot av spillerne. I fjor ble spillet fjernet fra markedet, tydeligvis på grunn av noe relatert til lisensen, men nå har Capcom annonsert at den er tilbake.

Det betyr at spillet nå kan kjøpes for PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One (via bakoverkompatibilitet), Wii U og Steam. Capcom sier ikke noe om hvorvidt de planlegger å bringe spillet til andre plattformer.

Dette er ikke Ducktales slik vi husker det.
DuckTales: Remastered.

Hopp og kvakk

Som NES-spillet er DuckTales: Remastered et 2D-plattformspill der Skrue McDuck og resten av gjengen fra tegnefilmserien må legge ut på et verdensomspennende eventyr for å finne skatter. Forvent utfordrende plattformhopping, håndtegnet grafikk med bakgrunner hentet direkte fra tegnefilmene og stemmeskuespill fra seriens originale skuespillere.

Merk at hvis du heller vil spille NES-versjonen av DuckTales, så er denne for tiden tilgjengelig i Disney Afternoon Collection, som er ute på Steam og de nye konsollene. Versjonen fra denne samlepakken har også diverse ny funksjonalitet, slik som en «spole tilbake tiden»-funksjon du kan bruke om du gjør noe galt.

Forbinder du et annet spill med DuckTales-navnet? Vi har et stort tilbakeblikk på DuckTales: The Quest for Gold.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.