Her er et helt nytt racingspill for MS-DOS

Fungerer også på Windows, i tilfelle du lurte.

Sammenlignet med retroplattformer som Commodore 64, er det overraskende lite liv i MS-DOS for tiden – spesielt med tanke på hvor populært det gamle operativsystemet er, og hvor enkelt det er å emulere via DOSbox. Men her er i alle fall et nytt spill for deg som sugler etter autentisk VGA-grafikk og alt det som følger med.

Rask action på MS-DOS.
Rask action på MS-DOS.

Fugleperspektiv-racing

Spillet heter SlipSpeed, og er et racingspill av den gode, gamle skolen der handlingen sees fra fugleperspektiv. Her suser du ikke rundt med biler, men futuristiske rakettfartøyer som kan oppgraderes ved hjelp av penger du passende nok plukker opp på banen. Totalt er det 16 baner i spillet.

SlipSpeed lanseres under shareware-modellen, så det skal være gratis å prøve. Hvis du liker det er fullpris 10 australske dollar. Det får plass på én diskett, så hvis du har en gammel PC-stående og en ekstern diskettstasjon (går det i det hele tatt an å kjøpe datamaskiner med diskettstasjon for tiden?) er det jo bare å prøve det på ekte maskinvare.

Stikk innom Itch.io for mer informasjon, eller ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.