Tony Hawk’s Pro Skater 1 og 2 blir født på ny

To klassikere blir født på ny, via skaperne av Crash Bandicoot N’Sane Trilogy.

Etter å ha hatt stor kommersiell med nyversjonene av Crash Bandicoot og Spyro (Crash-trilogien solgte over ti millioner kopier!) var Activision klar på at de kom til å fortsette å renovere gamle spill for det moderne markedet. Nå har de kommet med en offisiell annonsering av neste prosjekt, Tony Hawk’s Pro Skater 1 og 2.

To spill i én pakke

Men er det bedre enn Skate or Die?

Spillene skal selges i én samlepakke, og det er skaperne av Crash Bandicoot N’Sane Trilogy, Vicarious Visions, som står for restaureringen. De gjorde jo en temmelig solid jobb med Crash, så vi får satse på at det samme skjer her. Lanseringen er satt til 4. september, og i tillegg til Xbox One og PlayStation 4 dukker pakken opp på PC via Epic Store.

Vi loves alle de originale nivåene fra de første to spillene i serien, samt alle de gamle skaterne og mange av låtene (men ikke alle – musikklisensiering er vanskelige saker). Grafikken skal ha fått seg en kraftig oppdatering (og 4K-oppløsning med 60 bilder per sekund), og vi skal kunne spille alene, i lokal samarbeidsflerspiller eller på nettet i alle de originale flerspillermodusene.

Ellers skal det være mulig å lage sin egen hovedperson, og man får også utvidede muligheter til å lage egne skateparker som kan deles med venner online. Her er en trailer:

For moro skyld kan du jo også se «youtuberen» Jack Black spille nyversjonen (og gjøre diverse andre ting) sammen med Tony Hawk selv:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.