To Sierra-spill relansert på GOG

Bygg rombaser i Outpost 2 og bli vettskremt i Shivers II. GOG har også fått et nytt SNK-slåssespill.

GOG har nylig utvidet biblioteket sitt med tre retrospill. De to første kommer fra Sierra, og ble begge opprinnelig lansert i 1997, mens det siste er et SNK-spill fra 1998. Vi starter i Sierra-land.

Outpost 2.
Outpost 2.

Outpost 2: Divided Destiny er et strategispill satt til en fremtid der menneskeheten som forventet nesten har klart å utrydde seg selv og (også som forventet) fortsatt ikke klarer å holde fred. Overlevende fra en ødelagt jordklode har emigrert til en fremmed planet der de har splittet seg i to fraksjoner som nå kriger om ressursene. Du må ta kommando over en av dem, og bygge og forsvare romkolonier i en kampanje på 24 oppdrag.

Shivers II: Harvest of Souls er et grøssereventyr der du må prøve å finne ut hva som skjedde med en gjeng medlemmer av et rockeband som har fosvunnet. Spillet bruker førstepersons synsvinkel der du kan bevege kameraet fritt i 360 grader (men altså ikke flytte deg rundt i 3D), og skilter blant annet med gåter som er forskjellige hver gang du spiller og flere mulige avslutninger.

SNK-spillet The Last Blade 2 er, ikke overraskende, et 2D-slåssespill fra NeoGeo-konsollen (tenk hvor krise det må ha vært å investere i en slik konsoll og så finne ut at du ikke liker slåssespill?). Spillet skilter med 18 ulike figurer og spille gjennom en samurai-inspirert kampanje der verden må reddes fra mytologiske monstre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.