Sega lanserer knøttliten Game Gear

GameBoy-konkurrenten fødes på ny, men nå er den mye mindre (og mer begrenset).

Det er 30 år siden Sega introduserte Game Gear, som var deres svar på suksessen Nintendo hadde med sin GameBoy. Game Gear var en overraskende kraftig håndholdt konsoll som på papiret så ut til å ha et solid overtak på konkurrenten, men av ulike grunner ble den aldri noen enorm suksess.

Den fikk likevel en såpass stor tilhengerskare at Sega nå føler seg komfortable med å lansere en slags miniversjon. Deres nye Game Gear er knøttliten, som du kan se av bildet, og skjermen er faktisk bare cirka 2,5 cm bred. Den drives av to AAA-batterier, og skal kunne holde spillingen gående i cirka tre timer. Sega vil også selge et forstørrelsesglass man kan feste på skjermen.

Produktet er åpenbart rettet mer mot samlere enn folk som genuint ønsker å bruke konsollen til spilling, for Sega vil selge den i fire forskjellige varianter som hver har fire forskjellige spill. Per nå er det kun annonsert lansering i Japan, der den vil koste 4980 yen og slippes den 6. oktober. Det er litt i underkant av 450 kroner, hvis vi skal håpe på en norsk lansering og tilsvarende pris.

Her er en annonseringsvideo der du blant annet får se hvilke spill som følger med de ulike utgavene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.