Another World-skaperens nyeste spill kommer til PC

Paper Beast lanseres på Steam denne sommeren.

På nittitallet skapte Eric Chahi et av spillhistoriens mest kjente spill, Another World. Han har også flere godbiter på samvittigheten, inkludert Heart of Darkness og gudespillet From Dusk, og hans så langt siste spill er VR-spillet Paper Beast, som kom ut til PlayStation 4 tidligere i år. Spillet fikk en god mottakelse der, og nå kommer det til PC.

Hm, hva kan dette være?
Hm, hva kan dette være?

I Paper Beast må du utforske et unikt univers bebodd av ulike, intelligente vesener. Disse trenger din hjelp, og heldigvis har du gudeaktige krefter og kan forme verdenen deres etter ditt ønske, for å løse ulike oppgaver. Spillet skilter både med en historiedrevet eventyrmodus, og en sandkassemodus der du kan eksperimentere fritt i den interaktive verdenen.

PC-versjonen skal ha oppgradert grafikk, ekstra dyr og planter, og støtte for kontinuerlig bevegelse. Som på PlayStation 4 er det avhengig av at du har et VR-hodesett for å kunne spilles (det støtter SteamVR, Oculus Rift og HTC Vive). Lanseringen finner sted i sommer. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.