Baldur’s Gate III tidliglanseres (kanskje) i august

Det er ikke lenge til det etterlengtede rollespillet debuterer.

Om du gleder deg såpass til Baldur’s Gate III at du ikke helt skjønner hvordan du skal klare å vente til spillet er ferdigutviklet, har utvikler Larian en god nyhet til deg. I august planlegger de nemlig å slippe spillet i «early access», slik at ivrige spillere kan få hendene sine på spillet før det faktisk er ferdig.

Utvikleren er imidlertid klar på at det kan tenkes lanseringen må utsettes, på grunn av COVID-19. Blant annet byr «motion capture»-arbeidet på utfordringer, da dette ofte krever at de som spiller inn bevegelsene er i nærkontakt.

Larian har ikke sagt noe spesielt om hvor stor del av det ferdige spillet man kan regne med å få tilgang på når spillet slippes i «early access». De sier imidlertid at man kan forvente mange forbedringer i forhold til det som ble vist da spillet sist ble demonstrert, og at de planlegger en ny live-demonstrasjon senere denne måneden.

Her kan du se en fersk trailer, fulgt av en liten situasjonsrapport fra alltid like entusiastiske Swen Vincke:

Noen som gleder seg til tidliglanseringen? Personlig er jeg alltid skeptisk til å hive meg inn i slike historiedrevne rollespill før de faktisk er ferdigutviklet (noe som skal vi være helt ærlige ofte ikke skjer før lenge etter full lansering), så jeg vil nok prøve å holde meg unna.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.