Test over 900 uferdige versjoner av klassiske spill

En stor samling med gamle prototyper har blitt lagt ut på Archive.org.

Hidden Palace er et nettsted dedikert til å spore opp prototypeversjoner av gamle spill, og nå har samlingen deres – som består av over 900 tidlige versjoner – blitt lagt ut på Archive.org. Dermed kan du spille spillene i nettleseren din.

Siden spill ofte forandrer seg betraktelig under utviklingen, betyr dette at du får sjansen til å prøve versjoner av klassikerne som aldri havnet i butikkene. Det varierer hvor tidlige prototypeversjonene er (og dermed hvor mye som er annerledes).

Inneholder også kansellerte spill

Samlingen har spill for både datamaskiner og konsoller, og noen av spillene ble kansellert før lansering (hvis du for eksempel har lyst til å teste Mega Drive-versjonen av Super Star Wars, finnes den der).

Å utforske samlingen er sikkert ekstra interessant for de som kjenner enkeltspill veldig godt, og dermed raskt oppfatter hva som er annerledes i de tidlige versjonene. Men det er jo alltid spennende å få et lite innblikk i utviklingen av klassiske spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.