SHMUP-spillet Jets’n’Guns 2 er ferdigutviklet

Sideskrollende action akkompagnert av hylende gitarer.

Det sideskrollende skytespillet Jets’n’Guns fra 2004 var takket være underholdende spillmekanismer, lekre piksler og et heftig lydspor laget av det svenske metallbandet Machinae Supremacy en av de tidlige, nettdistribuerte indie-suksessene på PC-plattformen. Nå er oppfølgeren ferdigutviklet, etter en god stund i «early access».

Trofast oppfølger

Jets’n’Guns 2 ser ut til å følge ganske tett i originalens fotspor, med håndlagde nivåer fullstappet av ting som sprenger i lufta, et omfattende system for våpen- og utstyrsoppgraderinger, og rike muligheter til å skreddersy romskipet vårt. Spillet er nok heller ikke fritt for teit humor, og det er nok en gang Machinae Supremacy som står for musikken.

Brukeranmeldelsene påpeker at spillet er ganske kort, og mange snakker om at de har fullført det på cirka to timer. Samtidig legges det visstnok opp til at man skal spille gjennom spillet flere ganger, ettersom man kan beholde oppgraderinger og slikt over flere runder.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.