DRAG ser ut som en kombinasjon av TrackMania og DiRT

Bilspillet er ute i «early access» nå.

Det nylanserte racingspillet DRAG ser ganske spennende ut. Utviklerne skryter av en avansert fysikkmotor som modellerer hver komponent bilen består av i sanntid, noe de mener vil lede til at den oppfører seg på en realistisk og dynamisk måte. Samtidig understreker de at spillet er designet for håndkontroller eller til og med tastatur, litt som gode, gamle TrackMania.

Tre hjul er nok(?)

Spillet skal også ha en realistisk skademodell, og for de som liker å kjøre røft understreker utviklerne at all skade på bilen er permanent. Så hvis du mister et hjul må du pent prøve å fullføre med tre hjul (de sier riktignok at det er mer enn nok).

DRAG skilter per nå med 24 enspillerutfordringer samt flerspiller via delt skjerm eller over nettet. Planen er at spillet skal være i «early access» i atten måneder, og underveis vil det få flere baner og biler, samt ting som støtte for ratt. Du kan finne en demo på Steam-siden, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.