Retrotimen: Mega Man 2

I hvilken rekkefølge bør du ta bossene i Mega Man 2? Svaret får du i denne ferske episoden av Retrotimen.

Hovedtemaet for dagens Retrotimen er en av klassikerne fra Capcoms gullalder, nemlig Mega Man 2. Dette skrollende action-/plattformspillet kom opprinnelig for NES i 1989, og skiltet med kreative nivåer, fantasifulle bosskamper og rikelig med kule våpen. Musikken har også fått massevis av skryt i årenes løp.

Bildene i artikkelen kommer fra Mobygames.
Bildene i artikkelen kommer fra Mobygames.

Mega Man hadde faktisk ikke vært den suksessen Capcom håpet på, så spillskaper Keiji Inafune fikk i utgangspunkktet kun tillatelse til å lage spillet hvis det ikke forstyrret det andre arbeidet han gjorde for Capcom. Dermed måtte han blant annet ta av sin egen fritid for å få prosjektet i havn. Litt rart å tenke på, med tanke på populariteten serien har i dag.

Epleslang og PlayStation 5

Mega Man 2 er ikke det eneste som tas opp i ukens episode. Lars og Otto kommer også inne på varierte temaer som eplesklang, noen kommende spillutgivelser og PlayStation 5, og vi får blant annet høre at Otto har måttet ta corona-test. Ukens episode finner du på Spotify og iTunes (sistnevnte krever ikke registrering).

Du kan følge Retrotimen på Facebook. I tillegg er det mulig å støtte podcasten på Patreon.

Bildene i artikkelen kommer fra Mobygames.

En kommentar om “Retrotimen: Mega Man 2”

  1. Mega Man 2 er nok nummer 2 på min liste over tidenes beste konsollspill etter The Legend Of Zelda: A Link To The Past. Det er bare utrolig gøy å spille, og musikken er fantastisk gjennom hele spillet. (Okay, kanskje nummer 3 etter Super Mario 3)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.