Day of the Tentacle er fortsatt et glimrende eventyrspill

Podcasten cd SPILL har kost seg med denne klassikeren fra LucasArts.

Den PC-fokuserte spillpodcasten cd SPILL er tilbake etter en velfortjent sommerferie, og de starter like godt den nye sesongen med et brak. Spillet de tar en titt på i dag er nemlig Day of the Tentacle, som mange mener er det beste eventyrspillet klassikerfabrikken LucasArts noensinne lagde.

Day of the Tentacle følger tre hovedpersoner som må redde verden fra et ondt tentakkelvesen. Det gjør de ved å reise i tid – en til fortiden, en til fremtiden og en kommer ingensteds (tidsmaskinen er ikke helt i vater). Nå må de samarbeide på tvers av tid og rom, for å rette opp i alle problemene. Og kanskje skape noen nye i samme slengen.

Her kan du høre episoden:

For moro skyld – her kan du se Day of the Tentacle-skaperne Tim Schafer og Dave Grossman spille gjennom spillet mens de diskuterer utviklingen:

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.