– Super Mario Kart kan være brutalt

Podcasten Spæll forteller deg alt du trenger å vite om Nintendos klassiske party-racer.

Mario Kart-serien har hektet spillerne i snart 30 år, og i denne episoden av podcasten Spæll har Adrian og Håkon fått med seg Mario Kart-ekspert Marius Hukkelås for å diskutere det aller første spillet i serien.

Marius er godt kjent i det internasjonale Mario Kart-miljøet, og er blant annet en av kommentatorene i VM-arrangementene for flere av spillene i serien. Han har med andre ord peiling på det han snakker om.

Gjengen forteller blant annet om utviklingen av Super Mario Kart, og går i tillegg i detalj om figurene i spillet og egenskapene deres. Siden dette kan være et rimelig vanskelig spill (antakeligvis det mest utfordrende i serien) kan du jo prøve å plukke opp noen tips.

Her kan du høre episoden:

Motivet i toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.