Retrotimen: Dungeons & Dragons med Ida Sofie Haugdal

Lurer du på hvordan man egentlig spiller rollespill?

I ukens episode av Retrotimen er det rollespill som er hovedtemaet – og da snakker vi ikke om data- eller konsollspill, men den «ordentlige» versjonen som inspirererte disse i utgangspunktet.

Siden verken Lars eller Otto har noen erfaring med slike spill har de fått inn ekspertise utenfra, i form av Ida Sofie Haugdal. Hun svarer tålmodig på alle spørsmålene deres, og hvis du lurer på hva rollespill egentlig handler om får du rikelig med svar her.

Ukens spill er nylanserte Rogue Legacy 2, et «roguelite»-plattformspill som har fått mye positiv oppmerksomhet i det siste. De kommer også innom Spiritfarer, et spill der du må ta over rollen til Døden. Hm!

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Miniquiz: Hvilket dataspill er toppbildet hentet fra boksen til? (det er ikke lov å sjekke filnavnet!)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.