En arkademaskin blir født

Retropodden har fått profesjonell hjelp, og bygd en arkademaskin fra bunnen av.

Å eie en egen arkademaskin er en drøm for mange, og heldigvis finnes det et alternativ til å kjøpe en dyr, brukt maskin med en CRT-skjerm som veier fem tonn. Man kan nemlig lage en maskin selv, hvis man bare har litt pågangsmot og en venn som er flink med nevene.

Peder fra Retropodden har begge deler, og har dermed fått bygd en arkademaskin fra bunnen av sammen med sin gode venn, Joffe. Det ble en omfattende og spennende prosess, som vi får høre om denne spesialepisoden av retrospillpodcasten Retropodden.

Du kan se bilder fra byggingen her.

I anledning arkadeprosjektet går Retropodden også litt inn i arkademaskinenes historie, og den strekker seg lenger tilbake enn en kanskje skulle tro. Det er med andre ord en fullspekket episode du får servert her:

Retropodden tar for seg gamle spill og gammelt hardware. Følg dem på Facebook og hør mer der du hører podcaster.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.