– Graven er på en måte Hexen 3

Utforsk en dyster, overnaturlig middelalderverden.

Her er like godt enda en spennende nyhet fra 3D Realms-arrangementet Realms Deep. Utgiveren har nemlig annonsert et nytt førstepersons actionspill ved navn Graven, som kombinerer gåter, action og åpne miljøer med grafikk og spillmekanismer inspirert av nittitallsklassikere som Hexen II. Spillet skal slippes i løpet av neste år.

Dømt til døden

Graven følger en prest som har blitt sendt i eksil til dødsriket. Hvis det er her han havner etter den obligatoriske båtturen, er ikke dødsriket i dette spillet helt som forventet; det er faktisk et fungerende samfunn der. Men det er også rikelig med trøbbel, og tilfeldigvis er det bare du som kan ordne opp.

Dermed er det bare å begynne å utforske. Spillet får en stor og relativt åpen verden der du gradvis låser opp nye egenskaper som kan hjelpe deg å komme videre i ulike retninger, og det skal også være mulig å forandre selve miljøene for å finne nye ruter. Samtidig må du forvente en del kamp, for spillet har over 30 ulike fiender og rikelig med våpen som kan oppgraderes underveis.

I en samtale med PC Gamer beskriver 3D Realms-sjef Fredrik Schreiber Graven som «Hexen 3 på en måte», og sier at hvis Raven Software hadde lagd et tredje Hexen-spill i 1998, så ville det antakeligvis vært veldig likt Graven. Døm selv, her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.