Chicken Police er på saken

Test en demo av dette noe spesielle eventyrspillet.

Jeg har allerede skrevet om ett spill med en fuglebasert tittel i dag, men vi klarer ett til. Det heter Chicken Police, og er en «film noir»-inspirert satire der du følger de hardkokte detektivene i Chicken Police der de løser mysterier i sort hvitt.

Hardkokt detektiveventyr

Utviklerne beskriver det som et historiedrevet, dialogtungt eventyr som kombinerer elementer fra visuelle romaner med klassiske eventyrspill, der du må samle bevis og spor, og prøve å få sneket ut informasjon fra innbyggerne i den merkelige byen Clawville gjennom et avansert avhørssystem.

Det hele ser veldig spesielt ut, og det er jo ofte en god ting. Chicken Police slippes for Xbox One, PlayStation 4 og Switch i tillegg til PC, og for ikke så voldsomt lenge siden dukket det opp en spillbar demo på Steam. Hvis du heller vil ha en trailer (eller eventuelt ha en trailer først og en demo etterpå), får du den her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.