Her er et gjensyn med shareware-spillet Crystal Caves

Apogee har annonsert Crystal Caves HD.

Her er en artig nyhet vi ikke fikk med oss i forrige uke: Apogee-spillet Crystal Caves får nyversjon. Den heter Crystal Caves HD, og skal være en trofast nyutgave med de tre originale spillepisodene og én helt ny episode. HD-versjonen får moderne pikselgrafikk og et nytt lydspor inspirert av klassisk spillmusikk.

Flere farger enn før.
Flere farger enn før.

Flere nyheter

Spillet har også fått nye vanskelighetsgrader, et nytt hemmelig nivå, nettbaserte poengtavler og, selvsagt, «achievements». Er du av den kreative typen kan du også glede deg til å lage egne nivåer ved hjelp av et redigeringsverktøy.

Crystal Caves er et klassisk PC-plattformspill fra «shareware»-tidens gullalder. Det kom opprinnelig i 1991, og leverte fargerik EGA-grafikk og en solid kombinasjon av action, plattformhopping og gåter som måtte knekkes.

Nyversjonen kommer til Steam snart. Her er en trailer:

Om du heller vil ha den gamle versjonen, er den også på Steam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.