Paper Beast dropper VR i ny utgave

VR-spillet Paper Beast fra Another World-skaper Eric Chahi får en versjon for «vanlige» skjermer.

Gudespillet Paper Beast relanseres i høst, i en versjon spesialdesignet for vanlige skjermer. Den heter Paper Beast – Folded Edition, og kommer til Steam den 20. oktober. Den nye versjonen får også et helt nytt kontrollsystem, der man kan velge om man vil bruke håndkontroller eller mus og tastatur.

Lek gud i et merkelig univers

Hm, hva kan dette være?
Fascinerende.

Paper Beast er et slags gudespill der du får utforske en visuelt slående verden full av merkverdige vesener. Du kan manipulere landskapet på ulike måter, styre over været og endre på økosystemene for å hjelpe de ulike skapningene.

Det er mulig å spille i sandkassemodus, eller i en kampanje der du får spesifikke utfordringer som må overvinnes ved hjelp av dine gudeaktige egenskaper.

Paper Beast er det nyeste spillet fra Eric Chahi, som er mest kjent for å ha skapt det klassiske actioneventyret Another World. Men han har også vært innom gudesjangeren tidligere, med det fascinerende From Dust.

Her er en ny trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.