Donkey Kong Country 2 til Nintendo Switch Online

Sammen med blant annet Mario’s Super Picross og The Peace Keepers.

Nintendo har annonsert månedens nyheter for Nintendo Switch Onlines retrospilltjeneste, der brukerne får tilgang på et stadig voksende bibliotek med spill for NES og SNES så lenge de abonnerer.

Denne måneden utvides sortimentet med Donkey Kong Country 2: Diddy Kong’s Quest, Mario’s Super Picross og The Peace Keepers for SNES, og S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team for NES. Av disse spillene er det førstnevnte som er soleklart mest kjent. Dette fargerike plattformspillet kom i 1995, og følger Diddy Kong og Dixie Kong på deres jakt for å redde Donkey Kong.

Donkey Kong Country 2. Bilde: Mobygames.
Donkey Kong Country 2. Bilde: Mobygames.

Donkey Kong Country 2 ble utviklet av britiske Rare. Det skilter, som forgjengeren, med grafikk modellert i 3D og rendret ut i 2D, noe som ga begge disse spillene et rimelig distinkt utseende. Det har også mulighet for samarbeidsflerspiller.

Obskur moro

Mario’s Super Picross fra 1995 kom opprinnelig ikke ut i vesten, da forgjengeren ikke ble noen suksess i Statene. Dette hjernetrimspillet følger en kjent modell, men har blant annet mulighet for samarbeid. Vi i Europa fikk heller ikke The Peace Keepers fra 1993, men det er altså et sideskrollende slåssespill i Streets of Rage-stil.

Special Cybernetic Attack Team er fra 1990, og het Action in New York i vår del av verden (PAL-versjonen kom vissnok kun ut i Storbritannia). Det er et skytespill for opp til to spillere, der man må kjempe seg gjennom fiendebefengte miljøer som enten skroller horisontalt eller vertikalt.

Spillene slippes den 23. september. Her er en videopresentasjon:

Nintendo har også lagt ut en hendig video som viser hvordan du kan spille Mario’s Super Picross uten å kunne japansk:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.