Chip’s Challenge er gratis på Steam

Og den åndelige oppfølgeren, Chuck’s Challenge 3D, har fått en stor overhaling.

Chip’s Challenge er et hjernetrimspill mange stiftet bekjentskap med på Windows 3, via Microsofts Windows Entertainment Pack-samlinger (selv om dette ikke var den opprinnelige versjonen; den kom som lanseringsspill til håndholdte Atari Lynx i 1989).

Spillet er et action-/hjernetrimspill der du ser spillbrettet ovenfra, og må finne mikrobrikker i en mengde labyrinter fulle av ulike farer og utfordringer, og det har rikelig med ulike mekanismer som man må forholde seg til.

Enkelt, men blodig vanskelig.
Enkelt, men blodig vanskelig.

«Ny» Windows-versjon

For noen år siden dukket en trofast nyversjon opp på Steam, samtidig som en ny tilsvarende versjon av oppfølgeren ble lansert (Chip’s Challenge 2 ble opprinnelig laget på nittitallet, men lanseringen ble kansellert). Nå har utgiveren valgt å gjøre Chip’s Challenge gratis på Steam. Dette er ikke et tidsbegrenset tilbud – prisen har permanent blitt senket til kroner null.

I samme slengen har de gitt ut en fullstendig oppgradert versjon av Chuck’s Challenge 3D, som var en åndelig oppfølger designet av Chip’s Challenge-skaper Chuck Sommerville i 2010. På det tidspunktet var rettighetene til Chip’s Challenge-merkevaren umulig å få tak i, men som navnet indikerer er det snakk om samme type hjernetrimspill.

Den nye utgaven skilter med oppgradert grafikk, mer finslipte spillsystemer og et nytt grensesnitt. Den har fått navnet Chuck’s Challenge 3D 2020, men alle som eide originalutgaven har fått oppgraderingene gratis.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.