Unity of Command II får sin første store utvidelse

Blitzkrieg gir deg rollen som tyskerne, og lar deg blant annet invadere Norge.

Fjoråret var ganske godt for de av oss som liker turbaserte strategispill, og et av de største høydepunktene var Unity of Command II, et spill der vi fikk lede de allierte styrkene i noen av de mest kjente slagene under den andre verdenskrigen.

Polen står for fall.
Polen står for fall.

Et annet perspektiv

Nå kommer den første utvidelsespakken, og den snur om på det hele ved å gi oss rollen som tyskerne. Unity of Command II: Blitzkrieg dekker starten av krigen, med blant annet invasjonen av Polen, Norge og Frankrike. Avhengig av resultatene kan kampanjen også gå inn i «hva om»-scenarier slik som en tysk invasjon av Storbritannia.

Kampanjen skal ha tretten oppdrag, og vi får blant annet stifte bekjentskap med femti nye typer enheter inkludert flere nye modeller (slik som flere franske stridsvogntyper). Dessuten får vi nye egenskaper, og en ny mekanisme for fort.

Blitzkrieg dukker opp i november, så hvis du ikke har spilt Unity of Command II før har du fortsatt tid til å prøve det. Les hvorfor du bør i min anmeldelse på Gamer.no.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.