Uhyggelige Silent Hill 4 har blitt sluppet på GOG

Denne versjonen er bedre enn den opprinnelige PC-utgivelsen.

Silent Hill 4: The Room fra 2004 regnes vanligvis som et av de skumleste spillene i den japanske grøsserserien Silent Hill. Nå har GOG relansert spillet på butikken sin, og deres versjon ser ut til å være forbedret i forhold til den originale PC-versjonen.

Rare greier.
Rare greier.

GOG går ikke selv i detaljer om hvilke endringer man kan forvente, men folk som har kjøpt den sier blant annet at deres utgave støtter rikelig med moderne skjermoppløsninger og -formater (uten å strekke bildet), ser ut til å ha en bedre oversettelse fra japansk og i alle fall noe av innholdet som i utgangspunktet var kuttet fra PC-versjonen (som manglet noen «hauntings»).

I tillegg snakkes det om at mellomsekvensene kjører i 30 bilder per sekund i stedet for 15 og at enkelte kuttede grafiske effekter er tilbake. Naturligvis er det også støtte for Windows 10, og man kan spille med håndkontroller. Men det er visst fortsatt noen mangler, slik som at dynamiske skygger ikke virker ordentlig.

Selve spillet følge Henry Townsend, som er stengt inne i leiligheten sin. Han kan rømme, men da gjennom en mystisk portal som tar ham til en grusom, alternativ virkelighet full av monstre og spøkelser. Så da er det vel bare å hoppe i det…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.