– Det skal være rom for fantasien

Den norske spillskaperen Mattis Folkestad forteller om utviklingen av Embracelet i ukens episode av Retrotimen.

Den norske indie-utvikleren Mattis Folkestad har nylig lansert eventyrspillet Embracelet på Steam. Spillet følger tenåringen Jesper, som har fått et mystisk armbånd fra bestefaren sin. Nå må han reise til den nordnorske øya Slepp, der han forhåpentligvis kan finne ut mer om armbåndet og hvor det kommer fra. Samtidig får han nye venner, og kanskje noe mer.

Jeg liker Embracelet godt, og du kan lese mine tanker om spillet her. Spillet er ute for PC og Switch.

I dagens episode av Retrotimen har trioen fått med seg Mattis Folkestad som gjest. Her forteller han om utviklingen av spillet og begrunner ulike valg han har tatt underveis (slik som den minimalistiske grafikkstilen, der sitatet i overskriften er hentet fra). Resultatet er en veldig interessant samtale, som du definitivt bør høre:

I tillegg til Embracelet forteller gjengen i Retrotimen om sine erfaringer med det nye Nintendo-spillet Super Mario Battle Royale.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.