The Solitaire Conspiracy er et moderne kabalmysterie

Indie-utvikler Mike Bithell har lansert et kortspill med FMV-video.

The Solitaire Conspiracy er et nytt spill fra Bithell Games, utvikleren bak spill som Thomas Was Alone og John Wick Hex. Her må du prøve å redde verden, og heldigvis har du en haug av superspioner til din rådighet. Merkelig nok gjøres dette gjennom å spille kabal, riktignok modifisert litt fra inspirasjonskilden for å inkludere spesialegenskaper for de ulike kortene.

Ekte video

I spillets historiebaserte kampanjemodus får vi blant annet se handlingen fortelles gjennom gode, gamle FMV-sekvenser (altså ekte video). Spillet har også to andre moduser, der man kan spille frittstående spill.

The Solitaire Conspiracy ser egentlig ganske stilig ut, og er ute nå på PC. Om det ender opp som noen ordentlig erstatning for det gode, gamle kabalspillet som du får gratis med Windows er et annet spørsål, men du finner det i alle fall på Steam og Epic. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.