Rollespillet Geneforge får nyversjon i 2021

Skap dine egne monstre i dette rollespillet, som opprinnelig kom i 2001.

Rollespillet Geneforge kom opprinnelig i 2001, og ble lansert som «shareware» av Spiderweb Software. Nå jobber samme utvikler med en nyversjon, som skal slippes for PC, Mac og iPad tidlig neste år.

Geneforge er et stort rollespill der du spiller en «shaper», en magiker som kan forme virkeligheten etter eget ønske. Det betyr blant annet at du kan skape mektige monstre eller store hærer, noe som naturlig nok gir deg ganske mye makt. Helt til skapelsen din gjør opprør. Nå er spørsmålet hvordan du skal forholde deg til denne ulydigheten.

Spiderweb Software lover rikelig med frihet til å gjøre hva du vil, i et eventyr som vil ta over 50 timer å fullføre. Vi loves rikelig med egenskaper, og kan blant annet designe våre egne monstre til å slåss for oss. Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.