– Handlingen er som tatt ut av en actionfilm fra nittitallet

Retrotimen har testet det legendariske snikespillet Metal Gear Solid.

PlayStation-favoritten Metal Gear Solid fra 1998 regnes som et legendarisk spill i snikesjangeren, som var med å sette standarden for hva som var forventet av slike spill i årene fremover. Gjengen i Retrotimen har ikke spilt det før, men nå som det nylig dukket opp på GOG har de bestemt seg for å teste spillet, og se om det fortsatt klarer å underholde den dag i dag.

Jeg kan jo røpe såpass at de har sansen for spillet, men påpeker samtidig at mange av de elementene som en gang var grensesprengende har blitt standard i dag, og at det dermed ikke vil være like imponerende for en moderne spiller som en som spilte det da det kom ut.

Underveis kommer de også inn på spillets utvikling, og noen av inspirasjonskildene. Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.