Ødelegg alt i Teardown

Det voxel-baserte sandkassespillet har blitt sluppet i «early access».

Teardown er et spill jeg har gledet meg til en stund, helt siden utvikleren viste de første små videoene fra det på Twitter. Kort fortalt finner det sted i miljøer der alt er bygd opp av bittesmå byggeklosser (voxel-kuber), som simuleres av spillets fysikkmotor. Dette betyr at miljøene kan ødelegges på en realistisk og imponerende måte.

I kampanjeoppdragene må du utnytte deg av dette. Målet er å aktivere en serie alarmer, og så rømme så raskt som mulig. Da gjelder det å tenke kreativt, og lage dine egne veier gjennom miljøene. Ta en titt på videoen under for å se hvordan det fungerer.

Spillet er nå lansert i «early access», der det skal være i cirka ett år ifølge utviklerne. Versjonen som er ute nå inneholder den første delen av kampanjen, og en sandkassemodus der du fritt kan leke deg i spillets miljøer. Spillet har fått over tusen brukeranmeldelser allerede, og i skrivende stund er 96% av dem positive.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.