BioWare har bekreftet Mass Effect-nyutgaver

Skal komme til PC og konsoll neste år.

Ryktene har gått i evigheter, så nå er det greit at BioWare har bekreftet at de jobber med en oppgradert versjon av Mass Effect-trilogien. Mass Effect Legendary Edition skal etter planen lanseres til våren for Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 og PC, og skal inkludere de tre originale Mass Effect-spillene og alt av nedlastbart innhold for disse.

BioWare har også lagt ut dette bildet – jeg tror det er en teaser for seriens neste spill, men er mulig jeg tar feil.
BioWare har også lagt ut dette bildet – jeg tror det er en teaser for seriens neste spill, men er mulig jeg tar feil.

Det skal ikke være snakk om voldsomme endringer, i stedet ser det primært ut til å være en grafisk overhaling de tre spillene har fått. Vi loves oppgraderte teksturer, modeller og effekter, samt bedre bildeoppdateringsfrekvens og støtte for 4k Ultra HD. Ellers sier de ikke særlig mye om produktet.

Mass Effect-spillene er episke romeventyr i rollespillsjangeren, og jeg likte dem alle veldig godt. Samtidig må jeg innrømme at det eneste av dem som virkelig gjorde inntrykk på meg var det første, der jeg følte BioWare klarte å fange veldig mye av det jeg liker med ideen om å reise ut på eventyr i det store, ukjente verdensrommet.

Her er uansett en teaser fra Mass Effect Legendary Edition:

BioWare bekrefter også at de jobber med et helt nytt Mass Effect-spill, som de selvsagt gleder seg til å fortelle oss mer om.

En kommentar om “BioWare har bekreftet Mass Effect-nyutgaver”

  1. Liker de to første. Det tredje spillet er helt forferdelig. Ingen av dem er klassikere akkurat. Ser ikke helt poenget med en «grafisk overhaling», men det er vel en kjapp cash grab som tar dem ti minutter å implementere.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.