Har du testet disse retroperlene?

I ukens podcast har Retrotimen snust opp skjulte skatter fra spillhistorien.

Det har kommet en enorm mengde gode dataspill i årenes løp, og dessverre er det ikke alltid like lett å vite hvilke som har holdt seg og hvilke man strengt tatt ikke bør bruke tid på. Spesielt gjelder dette hvis man har lyst til å spille noe annet de «etablerte» klassikerne, og det er jo egentlig det å finne skjulte perler som er gøyest.

Foran denne episoden av Retrotimen hadde Otto, Lars og Ida hver funnet noen konsollspill fra åtti- og nittitallet, som de ville anbefale til dere – faktisk hadde de gravd frem så mange skatter at det ikke ble tid til alle.

Her får vi alt fra motorsykkelracing til plattformspill med Donald Duck i ninjadrakt, og hvis du ikke vet hva du skal spille denne helgen bør du kunne finne et godt tips eller tre her!

Du hører episoden her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.