Gravity Ace beskrives som et kjærlighetsbrev til Thrust

Nytt spill med klassiske inspirasjonskilder.

Gravity Ace er et nytt spill i omtrent samme gate som klassiske Thrust og Gravitar eller det betydelig nyere (men fortsatt ganske gamle) Pixeljunk Shooter. Spillet setter deg i et romskip og sender deg ned i kronglete hulesystemer, der du må grabbe en reaktorkjerne og så komme deg ut igjen så fort som mulig. Jobben gjøres ekstra komplisert av både tyngdekraft og forsvarsinstallasjoner.

Gamle konsepter duger fortsatt.
Gamle konsepter duger fortsatt.

I motsetning til for eksempel Thrust, er bruker dette spillet et «twin stick»-basert kontrollsystem, der du styrer skipet med den ene stikka og sikter med den andre. Så du slipper med andre ord å peke nesa i retning det du skal skyte.

Spillet er ute i «early access» på Steam nå, og der kan det forbli i opp til tolv måneder (basert på utviklerens estimater). Underveis skal det etter planen få nye fiender og nivåer, samt støtte for lokal flerspiller (yay!). Men versjonen som er tilgjengelig nå skilter med en kampanje med 24 oppdrag og integrert redigeringsverktøy, og har fått en god mottakelse av brukerne.

Her er den obligatoriske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.