Wiz er et helt nytt plattformspill for Amiga

Mutation Software har sluppet et fargerikt plattformspill til plattformen.

Om du hadde Amiga i de senere årene av plattformens kommersielle levetid, kan det godt tenkes du husker navnet Mutation Software. Den britiske utvikleren slapp nemlig flere spill på den tiden, inkludert Tin Toy Adventure og Castle Kingdoms. Over 20 år senere har de nå sluppet et helt nytt Amiga-spill, Wiz – Quest for the Magic Lantern.

Gøy med nye Amiga-spill.
Gøy med nye Amiga-spill.

Hopp og sprett

Wiz er et plattformspill av den fargerike typen, der du spiller en trollmann som må hoppe og sprette seg gjennom en haug av nivåer fulle av fantasifulle fiender. Spillet er tilgjengelig for AGA-baserte Amiga-systemer, og selges både i boks og som digital nedlasting via Itch.io. Det har også fått en CD32-versjon (så pass på at du kjøper riktig).

Mutation Software har forøvrig også relansert flere av sine gamle spill, og de er også involvert i utvikling av spill for den nye retroplattformen Spectrum Next. Så de har litt av hvert å by på. Jeg har ikke selv testet Wiz, men du kan lese om det på AmigaGuru-bloggen til Tony Aksnes. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.