– Bare én runde til!

Podcasten Spæll diskuterer spill som er vanedannende (på en god måte?).

De fleste av oss som har litt erfaring med serier som Civilization og Heroes of Might & Magic (eller hva den heter nå) er kjent med dette konseptet: Du planlegger egentlig å avslutte spillet, men det er én liten ting du skulle ha gjort. Så du kjører en tur (eller runde) til, og da dukker det plutselig opp enda en ting som det hadde passet veldig godt å få ferdig før du avslutter for dagen.

Dermed flyr tiden, og før du vet ordet av det er klokka langt over midnatt.

I denne episoden får Adrian og Håkon besøk av Jan fra Sidelinja og Filip fra LOLbua for å diskutere dette fenomenet. Det dukker som de påpeker ikke bare opp i turbaserte strategispill, men det er også andre typer spill der det er så lett å starte på nytt at én runde til fort blir ti-femten runder til. Dermed diskuteres alt fra Street Fighter til Deluxe Ski Jump.

Her kan du høre ukens episode:

I episoden diskuteres Heroes of Might & Magic III, men jeg har jo laget et tilbakeblikk på toeren, så det er der toppbildet er hentet fra.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.