Plattformspillet Frak! er tilbake

Originalen kom i 1984. Den nye utgaven er kraftig utvidet.

Frak! er et plattformspill som opprinnelig ble sluppet i 1984 for BBC Micro, og som også dukket opp på blant annet Commodore 64. Spillet følger en huleboer som må prøve å komme seg gjennom tre nivåer fulle av livsfarlige situasjoner, og som mange andre plattformspill fra denne tiden stiller det høye krav til presisjon og timing.

Frak!

Nå har Frak! fått en PC-versjon. Den er kraftig utvidet, og har hele 55 nivåer i stedet for de originale tre. Her får vi også rikelig med nye funksjoner, slik som fiender som er litt mer mobile enn før, vertikalskrolling, plattformer som flytter seg, trampoliner og til og med plattformer man kan flytte selv.

Grafikken er imidlertid den samme som før, og det virker ikke som vanskelighetsgraden er spesielt mye snillere. Det er originalskaperen Nick Pelling som har laget den nye utgaven av Frak! Spillet er ute på Steam, og her kan du se en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.