Retrotimen oppsummerer 2020

Med fokus på de hyggelige tingene, selvsagt.

2020 nærmer seg slutten, kanskje på høy tid ifølge mange. Det har tross alt vært et år for historiebøkene, og det hadde jo vært artig om neste år ble bedre. Skjønt all erfaring fra tidligere «verste år noensinne» indikerer vel at det er ønsketenkning.

Uansett har det skjedd mye gøy i 2020 også. Vi har fått rikelig med kule spill, og det har kommet bra TV-serier og gode filmer i tillegg. Det er disse tingene Retrotimen fokuserer på i årets siste episode fra den kanten, der de prøver å oppsummere underholdningsåret 2020.

Dermed er det bare å se frem til en fyldig og lang episode, full av snadder og gode minner. Kos deg:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.