Byggespillet Main Assembly er ute av «early access»

Bygg fantasifulle mekanismer og se dem krasje.

Det er alltid spennende med kreative byggespill der man får sette sammen fantasifulle kjøretøyer og andre mekanismer for å utføre ulike oppgaver, og Main Assembly er et spill som har fristet en stund. Det har vært i «early access» siden juni i fjor, og nå er det ferdigutviklet (i den grad spill som dette noensinne blir «ferdig»).

Med versjon 1.0 har spillet fått flere nyheter, inkludert muligheten til å bygge i verdensrommet.

Svenske utviklere

Main Assembly kommer fra Bad Yolk Games, som er en gjeng MachineGames-veteraner i Sverige, og gis ut av britiske Team17. Det ser kanskje ut som hovedfokuset er på å bygge ting i flerspiller, men vi loves 100 ulike utfordringer for de som vil bygge alene også.

Spillet byr på svært stor frihet med tanke på hva man kan bygge og hvordan man kan få det til å oppføre seg, og utviklerne har lagt inn et eget visuelt programmeringsspråk som kan brukes (men de understreker at du ikke trenger, hvis din eneste erfaring med programmering er 10 PRINT «HEI», 20 GOTO 10). Her kan du se hvordan du bygger en bil i spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.