På tide å forlenge Nordlandsbanen?

NIMBY Rails lar deg bygge jernbaner over hele verden.

Det nylanserte «early access»-spillet NIMBY Rails beskrives som et spill for de med sterke meninger om jernbaneprosjekter, og gir spillerne et ekte og svært detaljert verdenskart å bryne seg på. Her får man bygge og drive jernbaner, undergrunnsbaner og til og med trikkelinjer, over hele verden.

Bygg store jernbanenettverk

Spillet skal være strømlinjeformet slik at man kan lage store nettverk uten at detaljstyring tar opp for mye tid, men samtidig skal det ha avanserte systemer som simulerer individuelle passasjerer og deres reisebehov. Det har en realistisk døgnrytme, så når det er dag på én side av kloden er det natt på den andre.

Utvikleren sier at spillet tilbyr både enspiller og samarbeidsspill over nettet, og at det er meningen det skal være i «early access» i cirka ett år (men at det er et ambisiøst prosjekt, så det kan godt ta mer tid). Brukeranmeldelsene på Steam er positive så langt (med én negativ og 48 positive anmeldelser i skrivende stund). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.