Mass Effect Legendary Edition kommer i mai

Electronic Arts har sluppet ny informasjon om prosjektet.

Electronic Arts har kunngjort at Mass Effect Legendary Edition skal slippes den 14. mai, for PC (Steam og Origin), Xbox One og PlayStation 4. Trilogy inneholder nyversjoner av de tre første Mass Effect-spillene, og mens de to siste først og fremst har fått et nytt lag maling skal det første ha fått en rekke endringer på selve spillsiden også, for å gjøre det mer likt oppfølgerne.

Det er like mange kameralinseeffekter her som i forhåndsrendrede spill-introer fra nittitallet...
Det er like mange kameralinseeffekter her som i forhåndsrendrede spill-introer fra nittitallet…

Du kan lese mer om nyhetene på Gamer.no, som har en omfattende artikkel, eller BluesNews som har en post med masse lenker til ulike saker om spillet.

Personlig hadde jeg stor sans for alle spillene Mass Effect-trilogien, men jeg må innrømme at favorittspillet mitt faktisk var det første. Det hadde flere rollespillelementer, kulere utforsking av verdensrommet (Mako!) og en større følelse av mysterie rundt handlingen og verdenen enn oppfølgerne.

Så jeg ville nok heller ha foretrukket det omvendte av det BioWare driver på med her, nemlig at de hadde gjort de to oppfølgerne mer som originalspillet. Men vi får jo se hvordan det blir; jeg likte som nevnt alle de tre spillene. Her er en trailer:

En ting til… er det bare meg (som tydeligvis skal være «that guy» i dag), eller ser originalbildet penere ut?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.