Konami-klassikeren Thunder Cross er ute på Switch og PS4

Arkadespillet fra 1988 byr på sideskrollende skyteaction.

Siden sist vi sjekket hva japanske Hamster holdt på med (da de lanserte det søte plattformspillet Rod Land på Switch og PS4) har de rukket å relansere tre arkadespill i Arcade Archives-serien sin, og denne uken kom det fjerde. Vi kan jo starte med å liste opp de forrige utgivelsene: Ninja Kazan, Block Hole og Halley’s Comet.

Action i verdensrommet

Ukens spill – Thunder Cross fra Konami – er nok litt mer kjent, for det hadde i sin tid stor suksess på arkademarkedet. Dette er et horisontalt skrollende romskytespill i klassisk stil, der du (og eventuelt en venn) styrer et romskip gjennom fargerike miljøer fulle av fiender som må kverkes eller i det minste unngås.

Produktet inkluderer flere versjoner av spillet. Hamster nevner en «gammel» og «ny» japansk versjon (som skal ha ulike vanskelighetsgrader), samt den europeiske versjonen og en amerikansk utgave som har noen endringer i forhold til de andre.

Hamster slapp spillet på PS4 i Japan i 2017, men nå skal det altså være tilgjengelig internasjonalt, samt på Switch.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.