NeoGeo Pocket Color-samling til Switch

Vil inkludere SNK vs. Capcom, som akkurat har blitt relansert på plattformen.

NeoGeo Pocket Color er en håndholdt konsoll som antakeligvis gikk under radaren til de fleste i Norge da den dukket opp i 1999. Men som de fleste plattformer, også de mer obskure, fikk den flere solide spill. SNK har i løpet av det siste året relansert flere av disse som separate produkter på Switch, og nå har de annonsert på Twitter at de vil lage en samlepakke.

Denne pakken kommer til å inkludere SNK vs. Capcom: The Match of the Millennium, som ble lansert på Switch i går. I dette todimensjonale slåssespillet må helter fra Capcoms slåssespillunivers bryte seg på SNK-helter, med hardtslående resultater.

Ta en titt på det offisielle nettstedet til serien for mer informasjon. Her er alle NeoGeo Pocket Color-spillene som har blitt sluppet på Switch så langt (alle hører til samme sjanger som SNK vs. Capcom):

  • SNK Gals’ Fighters
  • Samurai Shodown! 2
  • King of Fighters R-2
  • The Last Blade: Beyond the Destiny
  • Fatal Fury: First Contact
  • SNK vs. Capcom: The Match of the Millennium

Her er forresten en SNK vs. Capcom-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.