To klassiske JRPG-spill vender tilbake

Square Enix har annonsert at Legend of Mana og SaGa Frontier Remastered komer til PC og konsoll.

Legend of Mana og SaGa Frontier er to klassiske JRPG-spill fra originale PlayStation. Nå slippes de i forbedrede utgaver for Switch, PlayStation 4 og PC (Steam). Begge får flere nyheter og forbedringer.

SaGa Frontier Remastered følger åtte helter, hver med sine egne historier og mål, i en science-fiction-verden der magi og teknologi kombineres. Nyutgaven har med tidligere kuttet innhold, samt oppgradert grafikk. Spillet lanseres den 15. april.

I Legend of Mana reiser hovedpersonen ut for å finne et mystisk tre fra en drøm, men finner ut at verden er merkelig tom. Heldigvis kan spillerne finne magiske gjenstander underveis, som vil bringe livet tilbake. Legend of Mana kommer den 24. juni, og får oppgradert grafikk og et nyinnspilt lydspor. I tillegg vil minispillet Ring Ring Land bli tilgjengelig for første gangen i vesten.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.