Old School RuneScape er ute på Steam

Gjenopplev RuneScape fra gamle dager.

Jeg er kanskje litt for gammel til å ha forstått meg på MMORPG-spillet RuneScape, men jeg skjønner at det har vært (og til en viss grad fortsatt er) en Stor Greie(TM). Så hvis du er en gammel RuneScape-spiller som er i det nostalgiske hjørnet, og gjerne kunne tenke deg å bli der i noen hundre timer eller så, kan du nå laste ned Old School RuneScape på Steam.

Gammel nyversjon av et enda eldre spill

Dette er altså ikke et nytt produkt, det ble lansert i 2013, og er dermed omtrent et retrospill i seg selv. Men det er altså basert på 2007-versjonen av RuneScape, og har i årenes løp fått rikelig med nyheter og forbedringer takket være det utgiver Jagex selv sier er tett kommunikasjon mellom spillerne og utviklerne.

I utgangspunktet er spillet gratis å spille, men som med mange andre MMORPG-spill er det mulig å låse opp mer innhold og funksjonalitet ved å betale for seg. I så fall deles premium-medlemskapet mellom både Old School RuneScape og det vanlige RuneScape-spillet, og man kan spille både på mobil og PC.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.