Hvor mange mennesker klarer du å redde på en halvtime?

Jorden går under om 30 minutter.

Jordkloden er fortapt, og i løpet av 30 minutter må du redde så mange mennesker som mulig i det kommende indie-spillet T-Minus 30. Problemet her er at du starter mer eller mindre på bar bakke, i et postapokalyptisk landskap uten lett tilgjengelige ressurser. Så du må bygge by, sanke inn ressurser, lage romraketter og fylle dem opp, før du sender dem avgårde i siste liten.

Spillet virker ganske spennende, spesielt med tanke på at bybyggerspill ofte er av den typen som sluker time etter time der man planlegger og vurderer. Her må man handle raskt og tenke raskere, men samtidig unngå å snuble underveis.

T-Minus 30 skal etter planen lanseres senere i år, og er et samarbeidsprosjekt mellom indie-ringrevene Dejobaan Games og Grey Alien Games. De har også fått med seg gjengen bak SuperHot på utgiversiden. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.