Nylanserte Loop Hero virker artig

Kombinerer elementer fra noen av de mest vanedannende spillsjangerne.

Loop Hero har nylig blitt lansert på Steam, der det har fått en svært god mottakelse. Spillet vekker umiddelbart min interesse takket være sin distinkte og retroinspirerte presentasjon, men virker i tillegg som et ganske spennende sammensurium av sjangere.

Spillet ser nemlig ut til å inkludere elementer fra samlekortspill, tårnforsvarsspill og roguelite-spill, og gir deg i oppgave å kverke en mektig vandød som har tatt over verden og klart å presse den inn i en utrivelig tidssløyfe.

Det skal forøvrig påpekes at selv om pressemeldingen jeg fikk tilsendt kun nevner Steam, er spillet også ute på GOG. Her er en trailer:

3 kommentarer om “Nylanserte Loop Hero virker artig”

  1. Fant ut om dette spillet for noen dager siden, så tror jeg må plukke det opp etter den mottagelsen det har fått!

    Svar
  2. Spilte det en del i natt, faktisk, og det er er et bra spill, men jeg skjønner ikke poenget med at man må prøve seg fram for å finne ut komboer mellom kort. Det virker som et element som er der bare for å dra ut tiden. Appropos tid, jeg føler at kanskje spillet kan fort bli litt langdrygt i lengden, fordi det blir mye venting når man er i ferd med å spawne bossen, men vet at om man gjør det blir man bare most, så må bare gå rundt og rundt for å sope inn ressurser. Fantastisk grafikk, da. Vil gi det 7.5/10 sålangt. Er ikke helfrelst, men kommer til å spille det litt videre.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.