The Legend of Zelda: Breath of the Wild er fortsatt et av de beste spillene for Switch

Bli med når podcasten Spæll legger ut på eventyr i Hyrule.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild var et av lanseringsspillene for Switch-konsollen, og står fortsatt som et av de absolutt beste spillene den har fått. Som de fleste andre store spillene i serien er det et actioneventyr satt til en åpen og farlig verden, der du legger ut på en episk reise i en verden full av eventyr og muligheter.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

En moderne klassiker

I ukens episode av podcasten Spæll har Adrian og Håkon fått med seg Christer Runde fra NerdCast og Christopher Robin fra FlippKlipp på NRK og Retrospill på YouTube, for å diskutere den moderne Nintendo-klassikeren.

Ukens episode varer i over to timer, så det er bare å benke seg med kaffekoppen (eller eventuelt finne en ekstra lang turløype) og trykke «play».

Episoden finner du altså her:

Men vent! Dette er ikke alt. I forrige uke ga Spæll ut en ny Spællbreak-episode, der Håkon fikk med seg Ralf fra Sidelinja og Filip fra Lolbua. Trioen tok et dypdykk i nyhetene rundt Final Fantasy 7 Remake, og hvis det er noe du kunne tenke deg å høre om finner du den episoden her:

Du finner flere episoder av Spæll på Podbean, og det er mulig å følge dem på Facebook, Instagram og Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.