Spis hjerner og skap kaos i Stubbs the Zombie

Nyversjonen av zombie-spillet fra 2005 er ute nå.

Husker du Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse fra 2005? Det var et actionspill utviklet av nå nedlagte Wideload Games, som utvilsomt fikk litt ekstra oppmerksomhet fordi Halo-veteranen Alex Seropian ledet utviklingen. Spillet ga deg rollen som en zombie, og slapp deg løs for å spise hjerner og lede horder med zombier i en idealisert femtitallsby som het Punchbowl.

Fikset opp for 2021

Nå er spillet tilbake, i en nyversjon fra utgiver Aspyr. Den inneholder ikke de store nyhetene, men ting som moderne oppløsninger, bedre støtte for nye kontrollere, «achievements» og slikt. Hovedpoenget med nyversjonen ser rett og slett bare ut til å være å gjøre spillet tilgjengelig igjen på nye plattformer og operativsystemer, noe som jo for så vidt er helt greit.

Originalspillet var vel et typisk 6 av 10-spill i utgangspunktet, så jeg kan ikke akkurat si at jeg er superfristet til å prøve nyutgaven selv. Men de fleste spill har sine fans, og dette er intet unntak. Dessuten er jo konseptet fortsatt litt friskt og artig. Stubbs the Zombie er ute på flere digitale distribusjonsportaler på PC, samt PlayStation 4, Xbox One og Switch. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.